петък, 28 ноември 2008 г.

НИЯЗИ ШАКИР ОТ ДПС ПОЛОЖИ КЛЕТВА КАТО ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК


Новоизбраният съветник от ДПС, Ниязи Шакир положи клетва вчера, преди началото на редовното заседание на Общински съвет - Кърджали. Той е избран да заеме овакантеното място на Хакиф Емин, който стана обществен посредник (омбудсман) в община Кърджали, след което подаде оставка като съветник и замрази членството си в ДПС.
Председателят на Общинския съвет Сейфи Неджиб припомни, че с решение на Общинската избирателна комисия Хакиф Емин вече е освободен от досегашния си пост, а за негов премник е посочен следващият в листата на ДПС.
Новоизбраният съветник Ниязи Шакир е роден през 1969 година в кърджалийското село Дъждовница. Работи, като медицински специалист. Има магистратура по обществено здравоуправление на здравеопазването и бакалавърска степен по хуманитарни и социални дейности.
Специално за “Арда нюз”, Ниязи Шакир заяви, че има 17 години стаж в сферата на здравеопазването и през всичките тези трудни години на прехода е доказал, че може да бъде човек.
„Познавам ситуацията в здравеопазването и смятам, че ще бъда полезен и като съветник там и най-вече за по-добро обслужване на населението и приемането на нормативни бази, които ще улеснят гражданите на община Кърджали”, уточни новият съветник от ДПС.

Гюнер ШЮКРИ
Снимка:Авторът

Няма коментари: