петък, 23 ноември 2007 г.

ОТКРИХА “ТЕХНОМАРКЕТ” В КЪРДЖАЛИ




На 23 ноември в Кърджали бе открит поредният магазин от веригата „ТЕХНОМАРКЕТ”, като лентата преряза лично кмета на община Кърджали, г-н Хасан Азис и Управителя на веригата, г-н Веселин Владимиров. Обектът се намира в непосредствена близост с кръговото движение до автогара „21 век”, на изхода на Кърджали в посока Хасково. „Техномаркет” е търговска марка, с която инвеститорът „К и К електроникс” ЕООД се представя пред своите клиенти. Компанията е създадена и оперира на българския пазар от 1992г.; като през 2007г. отбелязва своята 15-та годишнина.
Първият магазин с името “ТЕХНОМАРКЕТ” отвори врати през 1999 година и така бе положено началото на най-успешната българска верига магазини за битова електроника, офис оборудване и телекомуникационни продукти. Към момента веригата разполага с 29 магазина на територията на Република България.
Развитието на фирмата продължава и към момента. В плановете им за 2007 влиза откриването на магазини в Монтана, Ловеч, Ямбол, София.
Към момента във фирмата в България работят над 1700 работници и служители, за “ТЕХНОМАРКЕТ” в град Кърджали са 60 човека. В магазините “ТЕХНОМАРКЕТ” можете да откриете над 15000 артикула, от които всеки може да направи най-подходящия избор. Специално за клиентите са се постарали да осигурят най-разнообразни начини на плащане и гъвкави финансови условия за максимална тяхно удобство.
Проекта за магазин за черна и бяла техника със складова част от веригата „Техномаркет” е дело на екип от проектантска фирма „Х.С.С. “ПРОЕКТКОНСУЛТ” ЕООД с водещ проектант арх. Велин Абаджиев и проектант арх. Мария Попмаркова. Строително-монтажните работи бяха изпълнени от фирма „Монолит3” ООД. Консултант е фирма „Екоинженеринг” ЕООД.
„Техномаркет” е ситуиран в северната част в имот с площ от 12991 кв.м. ”Техномаркет” е със застроена площ от 3074 кв.м. Основният подход към търговските обекти е от бул.”България”, а влизането в комплекса е от источна посока. Изходът от имота е отново от источна посока в близост до входното кръстовище при бул. „България”. Входовете за посетители в магазините са обособени чрез входни рампи и големи козирки. От източна посока се намира сервиз за черна и бяла техника. Сервизът има видимост от централното влизане в комплекса, но е разположен в обслужващата зона на сградата. Комплексът разполага с паркинг за около 140 автомобила.
На 5 Декември се очаква да се открие и хипермаркет “БИЛЛА”, който се намира в близост до Техномаркета.

Няма коментари: