петък, 9 ноември 2007 г.

Айдън Осман се закле


Учредителна сесия проведе новоизбраният общински съвет на община Черноочене днес. Първото заседание по закон се свиква от областния управител. Инж. Ангел Коджаманов поздрави новоизбраните съветници и кметове на кметства като им пожела здраве, търпение и воля да работят за добруването на хората. Община Черноочене е “портата” на областта и Източните Родопи и това е голяма отговорност, защото всеки гост, който мине през нея, макар да не влезе в “дома”, но от “подредбата на двора” ще си направи извод за домакина. Вашият кмет Айдън Осман е доказал в два мандата, че е добър стопанин и със сигурност ще продължи да поддържа с мъдро управление двора подреден и занапред, каза още Коджаманов.
Кметът на общината призна, че винаги се притеснява от големите очаквания, с които избирателят го натоварва. Така е и този път, когато спечели над 80 % от гласовете. Резултатите от изборите обаче показват, че сме на ниво в управлението, посочи той и се зарече да запази същото натоварено темпо на работа, както в предишните два мандата.
Клетва положиха всичките новоизбрани 17 общински съветници и 19 кметове на кметства. С 16 гласа “ЗА” за председател на местния парламент отново бе преизбрана Бедрие Гаазиюмер.
Областният управител подари на председателя на общинския съвет и на кмета на общината конституцията и диск с химна на Република България, националния трикольор и знамето на Европейския съюз с пожелание да утвърждават през мандата си символите на държавността.

Няма коментари: