четвъртък, 25 октомври 2007 г.

ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ ПОДКРЕПИ ДПС


Инициативен комитет, оглавяван от Альоша Синабов организира на 24.10.2007 г. в ресторант “Тони” предизборна среща с кандидата за кмет на община Кърджали инж.Хасан Азис и кандидати за общински съветници от листата на ДПС. Присъстващите над 300 души на срещата изразиха подкрепа за инж.Хасан Азис и листата на ДПС и готовност да гласуват за №6 в бюлетината на 28 октомври 2007 г.
Шареният екип през изминалия мандат се оказа успешна формула за управление на общината, който ще продължи и през втория мандат, подчерта инж.Хасан Азис. Всички бяха единодушни, че през последните години Кърджали се преобрази и се превърна в един модерен европейски град с реализираните проекти в областта на инфраструктурата, образованието, културата. Присъстващите бяха запознати с приоритетите за развитие на общината през следващите четири години, свързани с използването на възможностите за финансиране от европейските фондове.
Срещата се осъществи с любезното съдействие на Севдалин Овчаров, Красимир Димов, Румен Бойчев, Стефан Димитров, Здравко Чивилиев, Велко Бонев и др.

Няма коментари: