сряда, 24 октомври 2007 г.

БСП и Атака организират изборен туризъм

Д Е К Л А Р А Ц И Я
НА ОБЩИНСКИ ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ НА ДПС

В последните дни по медиите тече обява на коалицията БСП-Атака за организиран от тях безплатен превоз за изборен туризъм.
Убедено в провала си на предстоящите местни избори на 28 октомври 2007 г. Гражданско обединение “За Кърджали” търси начини да сплаши евентуалните избиратели на опонентите си като тълкува Закона за местните избори както Дявола Евангелието.Говорителят на обединението Димитър Арнаудов плаши с глоби от 500 до 2000 лв. и затвор българските граждани. Това не е нещо ново в политическия живот на Кърджали. На националистическите митинги през 90-те години Димитър Арнаудов и част от компанията му в настоящия предизборен щаб на БСП и Атака гонеха с речите си същите тези хора от родните им домове. За разлика от въпросния господин голяма част от българските граждани, живеещи в чужбина са изрядни данъкоплатци.
ДПС призова и провежда толерантна кампания за местни избори. Призоваваме БСП и “Атака” да спрат с опитите си за ловене на риба в мътна вода и да се държат като граждани на държава, член на Европейския съюз.
Със заплахи и страх избори не се печелят.

Няма коментари: