четвъртък, 18 август 2011 г.

Стадионът в Ардино е готов за неделния мач на „Арда”

Теренът на градския стадион в Ардино се полива обилно всеки ден, окосява се и ще бъде в перфектно състояние за неделния мач от първия кръг на първенството в Югоизточната В група между отборите на „Арда” - Кърджали и „Загорец” от Нова Загора, увериха от ръководството на местния ФК „Юнак”. Интересът към мача е огромен, очаква се в града под Белите брези да пристигнат много запалянковци от областния град и други населени места.

Припомняме ви, че тимът на „Арда” ще играе в първите си домакински мачове през новото първенство в Югоизточната трета дивизия на стадиона в Ардино, а не на собствения си „Дружба”. Причината е, че съвсем скоро е приключило освежаването на терена в Кърджали от турска фирма и е необходимо време, за да се хване тревната настилка.
След смяната на ръководството на кърджалийския клуб отборът ще се постарае да играе водеща роля в първенството в Югоизточната В група, но едва ли ще се бори на всяка цена за промоция. Новият наставник Алекбер Камбер, който е местна легенда, в момента има за задача да сглоби боеспособен състав от млади състезатели.

Гюнер ШЮКРИ

Няма коментари: