петък, 2 януари 2009 г.

ХАСАН АЗИС ПОЗДРАВИ 20 000 КЪРДЖАЛИЙЦИ СЪС SMS-и

Кметът на община Кърджали инж.Хасан Азис поздрави за новата година всички кърджалийци, абонати на Мобилтел, с SMS. С пожелание за много здраве и късмет! Весела и успешна 2009 г.! гласи пожеланието, което днес 2 януари трябваше да получат около 20 000 жители на община Кърджали! Градоначалникът честити на съгражданите си настъпващата Нова година по този начин, заради възможността пожеланията му да стигнат до възможно най-голям брой кърджалийци.

3 коментара:

Анонимен каза...

Въпреки доброто настроение, което г-н кметът се стреми да остави у своите подръжници, се появяват неколко като че ли доста основателни въпроса:
1. С какви средства е заплатено това безумно весело и никому (освен може би на г- кмета) ненужно начинание ? 20 000 СМС-а, по колко ли стотинки са таксувани ? Обикновено ги таксуват по 1.20 с ДДС. Значи - 24 000 лв. Без да ни попита никой. С нашите пари. От нашите данъци.
2. По какъв начин г-н кметът се е сдобил с номерата на своите съграждани ? Представяте ли си той или служителите на кметството в Кърджали да поддържат адресна книга с номерата на своите съграждани ? Колко административно време и какви общински средства би коствало това ? Та затова ли им плащаме данъците си, ние - простосмъртните ?
3. Представяте ли си - 20 000 номера от Мтел, Глобул, Вивател и прочие ! Интересно наистина, кой е предоставил на г-н кмета тези номера ? Та това е нарушение на договора между нас, потребителите и съответния мобилен оператор ! Ако някой предостави номерата и данните ни на трета страна, та дори и за новогодишни поздравления, това намирисва на закононарушение ! Ама кой ли пък ще отиде да провери какво пишело в договора ? И кой ли пък ще се заинтересува от "евтината" PR-новогодишнабуламач кампания !
ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ДА ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА !

Анонимен каза...

Не били 24 000, а само 6 000 лв. Но все пак от нашите данъци. И пак без нашето разрешение. Ама то кой ли не си разиграва ПР-а в нашата мила родина за сметка на данъкоплатците ? То не беше разпределение на излишъци, то не бяха обществени поръчки..... Хайде - ЧЕСТИТА НОВА година и от мен :))))

Анонимен каза...

А бе я си гледай работата.