сряда, 5 декември 2007 г.

БИЛЛА БЪЛГАРИЯ ОТКРИ ХИПЕРМАРКЕТ В КЪРДЖАЛИ



БИЛЛА България отвори днес най-новия си хипермаркет от веригата в Кърджали, с което броят на магазините в страната достигна 27. Обектът бе официално открит от кмета на град Кърджали г-н Хасан Азис и главния оперативен директор на БИЛЛА България, г-ж Диана Тодорова.
По време на откриването инж. Хасан Азис заяви следното:
„За мен като кмет на община Кърджали е от особено важно значение днес да откриваме поредния хипермаркет в Кърджали, който дава един нов облик не само на нашия град, но то задава един нов стандарт в обслужването, на гражданите и гостите на град Кърджали, но и дава един друг статут на Кърджали като цяло. Хипермаркета БИЛЛА, който се построи тук е в резултат на усилията на ръководството на община Кърджали. Искам да благодаря на представителите на БИЛЛА България за това, че те се съгласиха хипермаркета да бъде построен именно тук на това място, заедно с другия хипермаркет ТЕХНОМАРКЕТ, който беше открит миналата седмица за да могат всички наши съграждани и гости да могат на едно място да получат обслужване, както в хранителни стоки, така и в бяла техника. Така също искам да благодаря на представителите на БИЛЛА за това, че за кратко време построиха тези хипермаркети и да им пожелая много клиенти.”
Новооткритият магазин БИЛЛА се намира на бул. „България” 115 в Кърджали. Общата му застроена площ е 2300 кв.м. търговска площ. Магазинът разполага с паркинг с 50 паркоместа.
БИЛЛА Кърджали ще предложи на бъдещите си клиенти собствено производство с ежедневно приготвяне на деликатесни салати, топла витрина и пекарна, в която ежедневно ще се пекат над 20 сорта пресни хлебчета по австрийска технология. Транжирането и обработването на месото на място е друго специфично предимство на магазина и самия процес ще може да се наблюдава от клиентите на БИЛЛА Кърджали през специално направен за целта прозорец. Те ще имат възможност да се убедят и във високите стандарти в обслужването на клиентите на касите в магазините БИЛЛА, които до момента нямат аналог в конкурентни вериги.
До момента в хипермаркет БИЛЛА в Кърджали са назначени близо 80 души персонал. С това броят на работещите в магазините от веригата в цялата страна достига 2 600 души, което нарежда БИЛЛА България сред най-големите чуждестранни компании и работодатели в страната.
Плановете за развитие на БИЛЛА България предвиждат ежедневно да се откриват минимума по 8 нови магазина, докато общият им брой не надвишава 75.

Няма коментари: